Om oss

Välkommen till ett fullserviceföretag inom lås och säkerhet.

Din säkerhet är vårt största fokus

Vi utför arbeten med uppdragsgivare av alla typer: kommuner, företag, BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner. Vi utför arbeten i hela Göteborg med omnejd – allt från låsbyten och låsöppning till projektering och installation av fullständiga säkerhets- och larmsystem.

Vårt arbete präglas av kunskap och noggrannhet och vi arbetar fortlöpande med kvalitetsstyrning och miljöprogram. Ett bra miljötänk ska vara en konkurrensfördel för oss.

Vi arbetar med produkter från ledande leverantörer och utbildar oss kontinuerligt i kvalitetsfrågor.

Lång erfarenhet

Med många år som verksamma inom branschen har vi samlat på oss en stor mängd erfarenhet. Erfarenhet som krävs för att ligga i framkant i dagens konkurrensutsatta låsmarknad. Den säkerhet och den trygghet som automatiskt kommer med åren blandas hos oss med en nyfikenhet gällande nya tekniker, verktyg och system inom säkerhet. Säkerhetsbranschen generellt och låsbranschen specifikt är i ständig utveckling och det är av största vikt att hela tiden hålla sig uppdaterad om den senaste tekniken.

Oavsett om du bara är ute efter att öppna ett lås för att komma in i din lägenhet eller om du vill installera ett helt nytt lås- och larm system på en ny arena är vi din samarbetspartner i vått och torrt. Vi arbetar idag med stadiga kunder inom kommun, bygg och entreprenad såväl som med privatkunder. Inget arbete är för litet eller för stort för våra kunniga låssmeder.

inbrottslarm

Bra referenser från nöjda kunder

Är du intresserad av att ta del av material från tidigare arbeten som referensmaterial för kommande uppdrag är du alltid välkommen att höra av dig. Berätta vad ditt nya uppdrag handlar om så tar vi fram relevant material som visar våra kunskaper inom det området.


Hitta hit

 
Kungälvs Lås - vi är här för dig