Kameraövervakning i Göteborg

Låt oss hjälpa dig att installera kameraövervakning i Göteborg – en effektiv säkerhetsåtgärd för ökad trygghet.

Kameraövervakning – effektivt för säkerheten

Ett CCTV-system kan vara användbart i många situationer. Har ditt bostadsområde problem med skadegörelse, nedskräpning eller klotter? Har ni drabbats av olaga intrång på bakgården eller bilinbrott i parkeringshuset? Är du en butiksägare som har problem med stölder och snatterier?

Vi kan hjälpa er att ta fram den lösning för kameraövervakning som passar bäst för just er. Vi erbjuder system och lösningar inom övervakning från ledande leverantörer i Sverige. Oavsett om det handlar om större system för kontor och komersiella fastigheter eller enklare för villa och radhus har vi det som krävs för att hitta den bästa lösningen!

Kontakta oss idag via formuläret här på sidan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Kameraövervakning Göteborg

Här är några starka skäl till att installera kameraövervakning:

  • Det avskräcker från brott.
  • Man kan verifiera om ett larm är falskt eller äkta.
  • Kontroll av in- och utpassering.
  • Underlättar identifiering av misstänkta personer vid brott.
  • Effektivt för att analysera personers rörelsemönster.

Certifierad anläggare av CCTV

Vi är inte bara låssmeder, vi är även en SSBC-certifierad anläggare av CCTV. Detta innebär att vår personal, våra system och våra lokaler uppfyller de hårda krav som ställs av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF).

Bland vår personal har vi också CCTV-behöriga ingenjörer. Detta är ännu ett starkt bevis på vår kunnighet inom kameraövervakning. Denna certifiering säkerställer att vår personal har relevant utbildning, praktisk erfarenhet och stora fackkunskaper inom området.

Boka in ett möte

Gäller det större installationer rekommenderar vi att vi bokar in ett första möte där vi kan sitta ner och tillsammans diskutera fram en lösning baserad på dina behov och önskemål. Ju mer information vi har, desto bättre förutsättningar har vi för att sätta upp ett system som passar perfekt!

CCTV ger dig full koll på omgivningen