Larm

Vi skräddarsyr ett larm efter dina behov

Vill du öka tryggheten där hemma? Låt oss förbättra säkerheten med hjälp av ett modernt inbrottslarm. Vi kan skräddarsy ett larm efter dina behov, din ekonomi och ditt val av säkerhetsnivå.

Ett inbrottslarm har en hög avskräckande effekt och kan se till att den eventuella inkräktaren inte kan arbeta ostört. Hos oss hittar du larmsystem för både företag och privatpersoner. Vi kan även erbjuda moderna passagesystem och porttelefoner som passar olika typer av fastigheter.

inbrottstjuv

Larm med modern och effektiv teknik

Våra system för inbrottslarm är baserade på den senaste tekniken på marknaden. Som erfaren och kundorienterad säkerhetsleverantör av larm kan vi välja de produkter som passar dina specifika önskemål.

Vi är godkända och certifierade i Larmklass, vilket gör att du kan känna dig trygg med våra produkter. Alla våra medarbetare är välutbildade och erfarna och hittar den rätta larmlösningen just för dig.

Noggranna säkerhetsanalyser

För att kunna konstatera vad just du behöver så utför vi säkerhetsanalyser. Detta innebär en undersökning av inbrottsskydd, utrymningsvägar, larmfunktioner och säkerhetsrutiner.

Välkommen att kontakta oss för installation av larm redan idag!

inbrottslarm

Larm som ger utmärkt inbrottsskydd