Larm Göteborg | Installation

Vill du öka tryggheten där hemma? Låt oss förbättra säkerheten genom att installera ett modernt inbrottslarm. Vi arbetar i hela Göteborg!

Vi skräddarsyr ett larm efter dina behov

Vi kan skräddarsy ett larm efter dina behov, din ekonomi och ditt val av säkerhetsnivå. Ett inbrottslarm har en hög avskräckande effekt och kan se till att den eventuella inkräktaren inte kan arbeta ostört. Hos oss hittar du larmsystem för både företag och privatpersoner. Vi kan även erbjuda moderna passagesystem och porttelefoner som passar olika typer av fastigheter. Oavsett om du bor i en lägenhet i centrala Göteborg eller i en villa i Örgryte kan vi hjälpa dig att hitta en bra larmlösning!

Larm med modern och effektiv teknik

Våra system för inbrottslarm är baserade på den senaste tekniken på marknaden. Som erfaren och kundorienterad låssmed och säkerhetsleverantör av larm kan vi välja de produkter som passar dina specifika önskemål.

Larm Göteborg, inbrottstjuv

Vi är godkända och certifierade i Larmklass, vilket gör att du kan känna dig trygg med våra produkter. Alla våra medarbetare är välutbildade och erfarna och hittar den rätta larmlösningen just för dig.

Noggranna säkerhetsanalyser

För att kunna konstatera vad just du behöver så utför vi noggranna säkerhetsanalyser. Detta innebär en undersökning av inbrottsskydd, utrymningsvägar, larmfunktioner och säkerhetsrutiner.

Vi bokar in ett möte på plats och går sedan metodiskt genom säkerhetssituationen steg för steg. Därefter diskuterar vi tillsammans med kunden och tar fram ett förslag som passar just dina behov.

Det är alltid många faktorer att ta i beaktning vid installtion av inbrottslarm (hur många personer bor i fastigheten, finns det barn, husdjur, personer med funktionsnedsättningar som kräver alternativa lösningar för att larma av och på). Vi ser alltid till att göra en heltäckande analys innan vi presenterar våra förslag!

Välkommen att kontakta oss för installation av larm redan idag!

inbrottslarm

Larm som ger utmärkt inbrottsskydd